Adalékanyag

Az általunk kínált Cold-Perfect adalékanyag, olyan aszfaltfajta előállítását teszi lehetővé, amely jó minőségű burkolatjavítást eredményez még az őszi-téli csapadékos, hideg időszakban is, amikor az általánosan használt aszfaltokkal nem lehet tartós, minőségi munkát végezni.

Az adalékanyagot tartalmazó aszfalt adhéziós képességei a téli hideg időszakban lényegesen jobbak a normál aszfaltokénál, így a szennyeződésektől letisztított felületekre -10 °C-ig problémamentesen teríthető és megfelelő tömörítés után kátyúzóanyagként kiválóan funkciónál. Ugyancsak a jó adhéziós képesség előnye, hogy a letisztított, de vizes, nedves felületekhez is jól tapad, így a kátyúkat nem kell kiszárítani, ebben az esetben is tartós marad az aszfaltozási munka.

Aszfaltozó gép

A Cold-Perfect adalék az aszfaltanyag tömörítését nem nehezíti, így ugyanannyi hengerjárattal tömöríthető, mint az adott ugyanolyan összetételű, de adalékot nem tartalmazó aszfalt.

Az adalék összetevői érzékenyek a magas hőmérsékletre, így hagyományos aszfaltkeverési technológiákban nem adható az aszfalthoz, ezért az anyag cégünk egyedi aszfalt újrahasznosító berendezésével együtt, komplett technológiaként kerül értékesítésre.

A hozzáadott adalékanyag mennyisége nagyban befolyásolja az elkészített aszfalt minőségét, a szükségesnél kevesebb adalékanyag a minőséget rontja, míg a túladagolt adalékanyag pedig a gazdaságosságot csökkenti, így gépünk a felmelegített aszfalt tömegének mérésével biztosítja pontos adagolást.