Rólunk

Rövid bemutatkozás

Packer Kft.

Több évtizedes gépgyártói tapasztalattal rendelkező magyar cég vagyunk. Vállalatunk fő profilja palackozástechnikai berendezések gyártása, felújítása és forgalmazása.

Néhány éve azonban kapcsolatba kerültünk egy olyan speciális aszfalt adalékanyag szabadalmasával, illetve gyártójával, ami lehetővé teszi a mart/ bontott aszfalttal való kátyúzást, a téli hideg időszakban is. Ez a Cold-Perfect elnevezésű adalékanyag olyan technológiát igényel, amihez megfelelő berendezés nincs a piacon, így meglévő gépipari tervezési és gyártási tapasztalatainkat felhasználva, elkezdtünk fejleszteni hozzá egy egyedi aszfaltozó gépet. Több prototípus kifejlesztése után, eljutottunk egy piacképes verzióhoz, így mára cégünk tevékenységi köre kibővült egyedi aszfaltozó berendezések gyártásával. Ezek a gépek teljes egészében a Packer Kft-nél kerülnek tervezésre és gyártásra. A gép árusítása mellett, a hozzá szükséges adalékanyagot is forgalmazzuk, így komplett technológiát tudunk vevőinknek kínálni.

Cégünk teljes történetéről és palackozóipari profiljáról való további információkért, kérjük, kattintson az alábbi linkekre:

Cégtörténet Bemutatkozás